Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, în dialog cu protestatarii #REZIST VIDEO

felix stroe
Felix Stroe

Președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, a stat de vorbă, duminică după-amiază, cu mai mulți protestatari din cadrul mișcării #REZIST.

Aceștia l-au așteptat pe șeful PSD la Universitatea Ovidius din Constanța, după inaugurarea Consulatului Onorific al Estoniei în Constanța. Șeful PSD s-a dus la ei și au discutat mai multe minute.

Membrii mișcării l-au îndemnat pe Felix Stroe să semneze petiția prin care se dorește interzicerea persoanelor condamnate penal să acceadă la funcțiile publice.

„Aveți în Guvern oameni condamnați. Nu definitiv, dar condamnați”, i s-a spus președintelui PSD.

Președintele PSD Constanța a mai spus că în dispozitivul unei sentințe judecătorești definitive și irevocabile sunt prevăzute drepturi care mai pot sau nu mai pot fi exercitate de cetățenii respectivi.

„Vă spun apăsat: niciun cetățean din Guvernul României sau din cele două camere ale Parlamentului sau de la Cotroceni nu se află acolo cu încălcarea legii”, a punctat Felix Stroe.

Felix Stroe este singurul lider PSD care a discutat cu protestatarii prezenți duminică la eveniment.

Puteți urmări mai jos întreaga discuție.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prefectul Albu scrie la fel de prost precum citește

Sun Jun 17 , 2018
Prefectul Constanței, Ioan Albu, gafează grav și în scris, nu numai oral. După ce s-a făcut de râs în întreaga țară, pentru că de-abia a reușit să citească un mesaj de pe foaie, reprezentantul în teritoriu al Guvernului Dăncilă a demonstrat că scrie precum citește. Într-un mesaj postat pe pagina […]
prefect ioan albu gafe