Președintele PSD Constanța se leapădă de Maricel Cristian Cîrjaliu. Declarativ

Primarul PSD din Agigea a adus, în ultimele luni, o serie de acuzații mincinoase la adresa unor jurnaliști și a unor publicații din Constanța. Extrem de nervos pe dezvăluirile despre ilegalitățile din comună, acesta îi acuză pe oamenii presei de șantaj.

Acuzația în sine este șantajistă: dacă un primar are cunoștință de o faptă penală, ar trebui, cu celeritate, să o denunțe în instanță, altfel este părtaș. Evident însă, Maricel Cîrjaliu nu are ce denunța, pentru că nu e vorba de adevăr, ci de minciuni veninoase, menite să-i sperie pe jurnaliști, astfel încât aceștia să nu mai investigheze afacerile în care este implicat sau să relateze despre promisiunile neîndeplinite de ani de zile pe care le-a făcut electoratului.

Dimpotrivă, pentru afirmațiile mincinoase făcute, primarul a fost dat în judecată.

Ultimul derapaj de acest fel al primarului PSD (personaj foarte apropiat de fostul baron Nicușor Constantinescu), a fost taxat de președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, care s-a dezis, printr-o declarație remisă întregii mass-medie, de comportamentul inacceptabil al lui Cîrjaliu, care este, apropo, vicepreședinte al organizației.

Iată ce spune șeful PSD:

„Referitor la informațiile, afirmațiile și acuzele aduse în spațiul public în ultima perioadă, la adresa unor ziariști și instituții de presă, conducerea PSD Constanța se delimitează de orice blamare a mass media, în general și în cazuri particulare și se exprimă împotriva oricăror acuzații nedovedite, făcute în social media, fără prezentarea unor dovezi concrete, palpabile.
De altfel, este rolul organelor abilitate să se pronunțe în asemenea chestiuni și nu a politicienilor. Conducerea PSD Constanța și toți membrii noștri de partid respectă și mulțumesc mass media constănțene și de pretutindeni, pentru serviciul public adus și pentru respectarea și consolidarea democrației în România.
Ne exprimăm în continuare speranța că relațiile noastre – ale tuturor partidelor politice, dar și a celorlalte componente sociale – cu presa scrisă, online și audio-vizuală va fi în continuare una corectă și benefică pentru întreaga societate civilă.
Președinte PSD Constanța
Senator Felix Stroe”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

44 de percheziții în Constanța într-un dosar de proxenetism, spălare a banilor și cămătărie

joi iun. 17 , 2021
Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează, în această dimineață, 44 de percheziții domiciliare, în județ, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat. Membrii grupului sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, spălare a banilor și cămătărie. […]
politist mascat

V-ar putea interesa și: