Președintele PSD susţine impunerea de restricţii persoanelor care nu doresc să se vaccineze anti-COVID

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că susţine impunerea de restricţii persoanelor care nu doresc să se vaccineze anti-COVID.

„Care e primul la drept e care-l avem, dreptul la viaţă sau dreptul de a nu avea certificat verde? Eu am dreptul la viaţă. Nu vrei să te vaccinezi, atunci intri în nişte rigori impuse ca să nu mă îmbolnăveşti pe mine, fiindcă eu am un drept la viaţă. Fiindcă nu vrei să te vaccinezi, trebuie să intri în anumite restricţii”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Prima Tv, în emisiunea lui Florin Călinescu.

Liderul social-democrat consideră că România nu a avut încredere în autorităţi în ceea ce priveşte vaccinarea din cauza „dublei măsuri”, respectiv faptul că Guvernul a permis organizarea de festivaluri cu zeci de mii de oameni sau a unui congres cu cinci mii de participanţi, apoi a cerut oamenilor să „stea în casă”.

Liderul PSD a catalogat drept „o catastrofă” situaţia privind decesele înregistrate recent, din cauza COVID-19.

„Banii se găsesc în funcţie de priorităţile pe care ţi le alegi şi cred că sănătatea şi salvarea vieţii românilor sunt o prioritate. Economia, ştiţi, o mai dregi, mai amâni, mai intri în faliment, mai revii, intervine statul, îţi pierzi slujba astăzi, o regăseşti mâine. Dacă ţi-au pierdut viaţa, s-a încheiat”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Vă recomandăm și:

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • mai demult reclama la ccr si avocata ca restrictiile sint neconstitutionale si ca urmare au fost lasati liberi pe strazi mii de infectati Acum il doare de romani ? cita ipocrizie !

Leave a Reply

Your email address will not be published.