Președintele României analizează cererea de revocare a ministrului Justiției

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a primit cererea de revocare a lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

„Preşedintele a primit cererea de revocare şi o analizează”, a precizat Administraţia Prezidenţială.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri seara, că a transmis preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, Stelian Ion.

„Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de ministru al Justiţiei a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu, desfiinţarea Secţiei Speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desfiinţată”, a afirmat Cîţu, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Fregata „Regina Maria” marchează un eveniment important în Italia

Thu Sep 2 , 2021
Fregata „Regina Maria” (F-222) acostează joi, 2 septembrie, în portul Augusta din Sicilia (Italia), unde va prelua conducerea Operației NATO „Sea Guardian”, care se desfășoară în Marea Mediterană. Fregata „Regina Maria” face parte din pachetul de forțe al Armatei României pus la dispoziția NATO pentru îndeplinirea obligațiilor asumate de țara […]