Președintele SUA a căzut de pe bicicletă VIDEO

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, 79 de ani, a căzut de pe bicicletă sâmbătă dimineaţă, în timpul unei plimbări, în apropierea reşedinţei sale din Delaware, informează The Guardian.

Biden, care sărbătoreşte în acest weekend împlinirea a 45 de ani de căsnicie, se afla aproape de finalul plimbării cu soţia sa Jill în momentul în care a căzut. Preşedintele a oprit pentru a discuta cu câţiva oameni, însă şi-a pierdut echilibrul şi a căzut.

Jill Biden deja trecuse de zona respectivă, astfel că nu l-a văzut pe soţul ei căzând.

Întrebat dacă este în regulă după căzătură, Joe Biden a răspuns: „Sunt bine”.

El a discutat pentru scurt timp cu reporterii aflaţi în locul respectiv, după care s-a urcat din nou pe bicicletă şi a plecat.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Canicula africană va lovi România. Se preconizează o lipsă gravă a apei în următorii opt ani. „Nu există un loc pe pământ unde să te ascunzi”

Sun Jun 19 , 2022
Un val excesiv de căldură  va lovi de săptămâna viitoare România, Grecia și Bulgaria, avertizează meteorologii. Canicula a afectat în ultimele zile mai multe țări din vestul Europei, printre care Spania și Franța. jumătate din populaţia lumii ar urma să se confrunte cu o lipsă gravă a apei în următorii opt […]