Președintele SUA: Este puțin probabil ca racheta care a lovit Polonia să fi fost trasă din Rusia

Foto: Nexa TV

Preşedintele american Joe Biden a declarat că informaţiile preliminare sugerează că este puţin probabil ca racheta care a provocat marţi o explozie în Polonia şi a ucis doi civili să fi fost lansată din interiorul Rusiei, transmite CNN.

Vorbind cu reporterii după ce s-a întâlnit cu alţi lideri mondiali în Bali, Indonezia, preşedintele a fost întrebat dacă este prea devreme pentru a spune dacă proiectilul a fost lansat din Rusia. 

“Există informaţii preliminare care contestă acest lucru. Nu vreau să spun asta până nu investigăm complet”, a răspuns Biden. Acesta a adăugat că “este puţin probabil, având în vedere traiectoria, ca acesta să fi fost trasă din Rusia. Dar vom vedea”. 

 Anterior, Ministerul rus al Apărării a declarat că rapoartele privind rachetele ruseşti care ar fi aterizat în Polonia au fost o “provocare deliberată”. 
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Ploaie de stele căzătoare. Ce sunt Leonidele. Sfatul experților de la CMSN

mie nov. 16 , 2022
În următoarele zile va avea loc o ploaie de „stele căzătoare”. Astfel de fenomene astronomice au loc în fiecare lună a anului, purtând diferite denumiri. Luna aceasta, Leonidele au loc în perioada 6- 30 noiembrie. Cel mai bun moment pentru a le vedea va fi între de 17 și 18 […]

V-ar putea interesa și: