Președintele Ucrainei vede sfârșitul războiului. „Sunt sigur că în curând vom putea spune oamenilor noştri: Întoarceţi-vă!”

Președintele Ucrainei vede sfârșitul războiului. „Sunt sigur că în curând vom putea spune oamenilor noştri: Întoarceţi-vă!”

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a adresat sâmbătă un nou mesaj ucrainenilor, declarându-se sigur că în curând le va putea spune celor aflaţi acum în Polonia, România, Slovacia şi din toate celelalte ţări să se întoarcă, pentru că nu mai este niciun pericol.

„Sunt sigur că în curând vom putea spune oamenilor noştri: Întoarceţi-vă! Veniţi înapoi din Polonia, România, Slovacia şi din toate celelalte ţări. Întoarceţi-vă pentru că nu mai există nicio ameninţare! Deja ne gândim la viitor. La cum ne vom reconstrui oraşele şi economia. Noi încă protejăm statul. Încă salvăm oameni.(…) Nu contează cât e ceasul, nu contează ce dată e. Şi aşa va fi până la victorie”, a spus preşedintele ucrainean.

El a anunţat că a avut o nouă discuţie cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron şi cu cel al Poloniei, Andrzej Duda, convorbirile lor fiind zilnice, şi că îi este recunoscător fiecăruia dintre ei, potrivit news.ro.

El a subliniat relaţia specială pe care o are cu omologul său polonez, elogiind modul în care au reuşit să evite o criză umanitară la frontieră, unde mii şi mii de ucraineni au fost trataţi decent şi nimeni nu îi întreabă de naţionalitate, religie sau dacă au bani.

„Practic, nu mai avem frontieră cu Polonia”, a declarat preşedintele Ucrainei.

El a susţinut că au fost ucişi 10.000 de militari ruşi, că sunt tineri de 18 şi 20 de ani cărora nu li s-a explicat nici de ce urmează să lupte, nici de ce se află pe un teritoriu străin.

„Rusia ar fi trebuit să le ofere acestor oameni altceva decât moartea. Poporul ucrainean continuă să reziste chiar şi acolo unde invadatorii au reuşit să treacă. Din nefericire. Dar nu pentru mult timp. Admir fiecare ucrainean care nu tace, care protestează, care ia drapelul naţional şi arată armatei ruse că va pierde”, a declarat preşedintele Ucrainei, potrivit news.ro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O agenție imobiliară cu o cifră de afaceri de 5.000 de lei în 2020, anul înființării, le-a dezvăluit tinerilor din PNL „misterele imobiliarelor”

sâm mart. 5 , 2022
Tinerii din PNL au învățat, sâmbătă, 5 martie, despre imobiliare. La sediul partidului a avut loc un eveniment intitulat „Imobiliarele, un mister…? Încotro?”. Liberalii spun că printre temele discutate s-au numărat „Prognoza privind piața imobiliară din 2022” , „Piata rezidentiala din Romania” , „Cresterea preturilor materialelor de constructii”, si „Contextul […]
TNL-imobiliare

V-ar putea interesa și: