Președintele Zelenski: „Soarta Ucrainei este decisă chiar acum”

zelenski

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, s-a adresat țării sale vineri seara, spunând: „Noaptea aceasta va fi foarte grea, iar inamicul va folosi toate forțele disponibile pentru a sparge rezistența ucrainenilor”.

Zelensky a sfătuit că „trebuie să rămânem în picioare”, adăugând că „soarta Ucrainei este decisă chiar acum”.

Ca parte a mesajului său de noapte, Zelensky le-a spus ucrainenilor:

„A fost o zi grea, dar curajoasă. Luptăm pentru țara noastră pe toate linia frontului: în Sud, Est, Nord, în multe orașe ale frumoasei noastre țări”.

Zelensky a continuat spunând că Ucraina „luptează și pe prima linie diplomatică”.

„Este mai ușor să număr pe cine dintre liderii lumii nu am vorbit încă”, a spus el, citat de CNN.

Forțele ruse se află la mică distanță de centrul Kievului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rusia, singura țară care din Consiliul de Securitate al ONU care a respins prin veto încetarea războiului din Ucraina

sâm feb. 26 , 2022
Rusia a respins vineri o rezoluție a Consiliului de Securitate al ONU prin care i se cerea Moscovei să înceteze atacurile Ucrainei și să retragă imediat toate trupele. Era de așteptat dreptul de veto, dar Statele Unite și susținătorii săi au susținut că efortul ar evidenția izolarea internațională a Moscovei. […]

V-ar putea interesa și: