Prețurile la combustibili AU EXPLODAT. Peste 9 lei litrul

COMPLETARE ora 21.08. Ministrul Energiei ameninţă cu controale benzinăriile care au majorat nejustificat preţul. „Este un război hibrid”

COMPLETARE ora 19.37. Ministrul Energiei: „România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Nu trebuie să stați la cozi”

Prețurile la combustibili au explodat, miercuri, în județul Constanța. Dacă zilele trecute litrul de motorină sau benzină nu ajunsese la 8 lei, acum a depășit deja pragul de 9 lei!

La stația MOL aflată între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, un membru al echipei Constanța 100% a realizat fotografia de mai sus, unde puteți vedea că prețul pentru un litru de motorină a ajuns la 9,08 lei, în timp ce pentru un litru de benzină este de 8,90 lei.

Constănțenii au luat cu asalt toate stațiile din oraș, după ce, de dimineață, au apărut mai multe zvonuri care spuneau că, din această noaptea, prețul la pompă va depăși 10 lei pe litru.

Coadă la Rompetrol, la ieșirea din Constanța spre Ovidiu

La stație Rompetorl de la ieșire din Constanța spre Ovidiu, prețul pentru cea mai scumpă motorină este de 8,20 lei.

E coadă și în stațiile OMV.

Prețul este de aproape 9 lei și la stațiile mai mici
Cozi imense în Medgidia
Coadă la OMV Constanța
Coadă la OMV Constanța
Coadă la Rompetrol Midia

Vă recomandăm și:

Rompetrol are stocuri suficiente

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a declarat că, „în contextul actualului conflict militar din Ucraina, reprezentanții KMG Internațional ne-au asigurat că nu există probleme cu stocurile și livrările de produse petroliere, chiar dacă in perioada 11 martie – 04 aprilie rafinăria Rompetrol își va sista activitatea pentru o revizie programată.”

În cadrul întâlnirii de lucru cu E.S. Nurbakh Rustemov, Ambasadorul Republicii Kazahstan, Azamat Zhangulov – reprezentant al KMG International și Abdibaitov Iskander – director General al Direcției Dezvoltare Strategică la care am participat alături de dl. Virgil Popescu, ministrul Energiei, reprezentanții KMG Internațional și-au exprimat interesul de a continua să investească în sectorul energetic românesc, dar și de a se extinde pe piața energetică europeană.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Prețurile la combustibili AU EXPLODAT. Peste 9 lei litrul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ministrul Energiei: „România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Nu trebuie să stați la cozi”

Wed Mar 9 , 2022
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, miercuri seară, că „România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării.” „Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. […]
ministrul energiei