Previziune sumbră: „Valul viitor va eclipsa toate valurile anterioare”

covid-19

Germania se pregătește pentru o revenire masivă la telemuncă, după ce specialiștii au anunțat că se așteaptă un nou val al infecțiilor cu Sars-Cov-2, mai mare ca toate celelalte.

Numărul de infecții și decese a crescut brusc de la jumătatea lunii octombrie, într-o țară în care rata de vaccinare abia depășește 67%.Cu 289 de cazuri la 100.000 de persoane, rata de infectare a atins duminică un nou record în cea mai populată țară din Europa, potrivit agenției de sănătate a Institutului Robert Koch (RKI).

Potrivit planului de revenire la telemunca, angajatorii germani vor fi nevoiți să ofere posibilitatea de a lucra de acasă în lipsa unui „motiv profesional convingător” pentru a veni la birou.

„Valul viitor va eclipsa toate valurile anterioare”, a declarat pentru săptămânalul german Bild am Sonntag prim-ministrul Saxoniei, Michael Kretschmer, a cărui regiune este în prezent printre cele mai afectate.

Oricine va merge la muncă va fi, de asemenea, rugat să demonstreze că este vaccinat sau are un test negativ.

Guvernul are în vedere, de asemenea, limitarea accesului la anumite evenimente doar pentru cei vaccinați sau cei care s-au vindecat de boală și ar putea fi testați negativ, potrivit presei germane.

Proiectul de lege este de așteptat să fie prezentat Bundestagului, camera inferioară a parlamentului, spre aprobare, joi, înainte de a fi semnat de camera superioară vineri.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Israel va vaccina copiii cu vârste de la 5 la 11 ani

Dum nov. 14 , 2021
Israelul a anunțat, duminică, că copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani sunt eligibili pentru vaccinarea anti-Covid și că data pentru debutul campaniei de imunizare a acestora va fi făcută publică în câteva zile, relatează Reuters. Decizia, anunțată de Ministerul Sănătății, vine în urma aprobării de către grupul […]
maraton vaccinare

V-ar putea interesa și: