Prezența la vot în Constanța, mult sub media națională

 
 

Prezența la vot în județul Constanța era, duminică, la ora 13.00, mult sub media națională.

 
Astfel, în județ ieșiseră la vot 9,61% din alegătorii de pe liste (60.260 de persoane), în timp ce media națională era de 11,67%.
 
Conducerea PSD a îndemnat în mai multe rânduri alegătorii să se mobilizeze, prin mesaje.
 

Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coaliția pentru Familie spune că PSD și celelalte partide au BOICOTAT referendumul! NU și în CONSTANȚA

Dum oct. 7 , 2018
Coaliția pentru Familie spune că PSD și celelalte partide au BOICOTAT referendumul pentru redefinirea familiei! Mai mult, aceștia subliniază că prezența scăzută la vot este dovadă că referendumul nu este al PSD sau au lui Liviu Dragnea. Iată mesajul lor, în întregime: „Comitetul de Inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a […]
coaliția pentru familie

V-ar putea interesa și: