Prima ediție a evenimentului “Serile de Teatru Armânesc”

arcub

Prima ediție a evenimentului “Serile de Teatru Armânesc”, ce reunește actori pasionați de fenomenul cultural armânesc, se va desfășura vineri și sâmbătă, la Teatrul ArCuB din București.

Evenimentul propune evadarea din cotidian și pătrunderea într-o lume nouă, mai frumoasă, în care personajele vor trata cu mult umor situații reale, obișnuite, cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

Potrivit sursei citate, vineri, începând cu ora 19,00, va fi prezentat spectacolul “Mincinos” spiritualizat de Carlo Goldoni, iar sâmbătă bucureștenii vor putea vedea “o superbă parodie a vieții domestice” în cunoscuta piesă a lui Ion Luca Caragiale, “Conu Leonida față cu reacțiunea”.

Regia ambelor comedii îi aparține lui Toma Enache, cel care a pus în scenă o serie de piese de succes. El semnează și regia filmului “Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, care a primit premii la festivaluri din Italia, Elveția sau Franța.

Rezervări pot fi făcute la numărul 0723.823.377 sau la sediul Societății Culturale Aromâne din București (str. Vasile Lascăr, nr. 26-28), în fiecare zi, între orele 16,30 și 20,30, informează organizatorii.

Foto: Agerpres

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Elevii, invitați la cursuri la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Wed Oct 28 , 2015
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța oferă profesorilor și tuturor specialiștilor în domeniul științelor Naturii posibilitatea de a desfășura cursuri tematice în cadrul instituției muzeale. Oferta cuprinde: – vizionarea spectacolului de la Delfinariu – vizitarea Microrezervației de păsări și animale – vizitarea secției de păsări exotice – vizitarea parcului […]