Prima promoție a Colegiului Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” de la reînființare

Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza

Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” a organizat azi, în portul militar Constanța, festivitatea de absolvire a studiilor liceale militare, cu ocazia finalizării cursurilor anului școlar 2021-2022.

Cu acest prilej, promoția de absolvenți ai colegiului au primit denumirea onorifică „Încoronarea de la Alba Iulia – 100”. Aceasta este prima promoție care a parcurs toți cei patru ani de studiu în cadrul acestei instituții, de la reînființarea colegiului, 23 dintre absolvenți fiind fete și 76 băieți.

Elevii din fiecare an de studiu, care au obținut cea mai mare medie anuală, au fost recompensați cu premii speciale și de excelență, iar șefului de promoție, elevul plutonier adjutant Patriche Răzvan -Gabriel, care a obținut media generală 9,88 în cei patru ani de studiu, i-a fost conferită Emblema de merit „Știința Militară” clasa a III-a. De asemenea, au fost premiați și elevii cu rezultate meritorii la olimpiadele naționale.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Absurd: Primăria Constanța vrea să adiționeze contractul cu Polaris fără ca Polaris să fie de acord!

Thu Jun 9 , 2022
Primăria Constanța le propune consilierilor locali, care se întrunesc în ședință pe 10 iunie 2022, modificarea contractului cu compania de salubrizare Polaris M Holding. Proiect de hotărâre privind „aprobarea actului adițional la contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Constanta prin concesiune nr.70717/09.05.2008, încheiat cu SC […]