Prima reacție a viceprimarului Cocargeanu după ce a aflat că primarul Chițac vrea să îl demită

Viceprimarul USR al municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, a aflat în timp ce era la volan că primarul Vergil Chițac, PNL, a inițiat un proiect de hotărâre de consiliu pentru a-l demite.

Iată prima sa reacție:

„Prin decizia sa, primarul Vergil Chițac și PNL vor oficializa coaliția toxică cu PSD și la Constanța. Nu va mai fi nevoit să poarte discuții cu PSD în spatele ușilor închise. Acum va putea să apară cu ei și în poze! În mod halucinant, motivarea lui Vergil Chițac este identică cu cea din luna martie: faptul că nu am votat, așa cum și-a dorit el, pentru îndatorarea orașului cu 250 de milioane de lei și pentru „atitudinea pe care am manifestat-o față de inițiativele sale“. Deci revocarea este solicitată în baza activității mele în calitate de consilier local – funcție pe care o dețin în urma voturilor acordate de constănțeni – și a faptului că nu am fost de acord cu proiectele aberante sau care au deservit interese ale unor șefi din PSD (cum ar fi vânzarea a 850 de mp de plajă din Mamaia). Niciun reproș și nicio legătură cu activitatea sau respectarea atribuțiilor de viceprimar.”, a declarat acesta.

Florin Cocargeanu a mai spus că gestul primarului este o trădare.

„Este, înainte de toate, o confirmare a trădării voturilor constănțenilor care și-au dorit un oraș scăpat de PSD și de toate încrengăturile corupte ce au prins rădăcini vreme de mai bine de 20 de ani. Vergil Chițac demonstrează, din nou, nu doar că are apucături dictatoriale și că nu cunoaște cum funcționează o administrație publică, ci și faptul că NEAGĂ voturile a zeci ce mii de constănțeni care în 2020 au pus ștampila pe USR. Acest om crede că mă pedepsește pe mine sau USR-ul când, de fapt, prin incompetența și aroganța sa, el pedepsește în fiecare zi Constanța și pe toți constănțenii care, în număr tot mai mare, îi cer demisia.”, a mai spus actualul viceprimar.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul România Eficientă, sponsorizat de OMV, continuă cu o investiție de 1,5 milioane euro pentru extinderea și reabilitarea Grădiniței „Zig-Zag” din Ovidiu

vin mai 26 , 2023
În data de 24 mai 2023 Grădinița „Zig-Zag” din localitatea Ovidiu, județul Constanța, a intrat într-un amplu proces de modernizare prin programul România Eficientă, derulat de Energy Policy Group și susținut de OMV Petrom, sponsorul oficial. Construită în anii ’50, grădinița va beneficia de lucrări pentru creșterea performanței energetice, pentru […]

V-ar putea interesa și: