Prima victorie pentru doamna Halep – Iuruc. Primele declarații

Simona Halep

Simona Halep a obținut prima victorie după căsătoria cu Toni Iuruc. S-a întâmplat în America, la Indian Wells.

Halep, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11, s-a calificat, vineri, în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 după victoria obţinută în faţa sportivei Marta Kostiuk din Ucraina, locul 58 WTA, cu scorul de 7-6 (2), 6-1.

Constănțeanca spune că atitudinea ei nu a fost un extraordinară, dar continuă să muncească pentru a reveni la forma din trecut.

„E un turneu frumos şi mereu când revin aici mă simt extraordinar. Este foarte frumos să fiu din nou sănătoasă şi să să fiu în stare să concurez la acest nivel. Este întotdeauna greu să joc acest turneu pentru că fiecare jucătoare evoluează atât de bine. Să joc în octombrie aici este şi mai special, deoarece eram obişnuite să jucăm în martie, dar este foarte frumos din partea organizatorilor să ţină acest turneu, în acest an şi le mulţumesc pentru asta. Este o plăcere să revin aici şi să joc. Mi-a lipsit mult să joc la acest nivel, în acest an, pentru că am fost accidentată şi multe luni nu am putut disputa meciuri. Am venit aici un pic mai agresivă decât în mod normal, încerc să-mi îmbunătăţesc jocul meu, să mă îmbunătăţesc pe mine. Atitudinea mea nu a fost extraordinară, dar continui să muncesc şi e o plăcere să fiu din nou aici şi să câştig un meci la Indian Wells”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Românca va evolua în faza următoarea cu Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 100 WTA. Aceasta a învins-o pe britanica Emma Rărucanu, locul 22 WTA şi cap de serie 17. Sasnovici s-a impus cy scorul de 6-2, 6-4, într-o oră şi 25 de minute.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Pregătiți-vă pentru valul 5

Sat Oct 9 , 2021
Valul 4 al pandemiei de coronavirus este departe de a se fi terminat în România, dar autoritățile vorbesc deja de următorul. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că nu exclude posibilitatea unui val cinci al pandemiei, întrucât, în lipsa vaccinării, virusul găseşte aici un teren foarte […]
coronavirus