Primăria a început să verifice certificatele verzi la intrarea în Târgul de Crăciun și s-a lăsat cu scandal

Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanța. Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine.

„Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Crăciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc.

Forțele de ordine au intervenit în câteva momente și liniștea a fost restabilită. Din păcate, ceea ce se anunța o seară de poveste, s-a terminat cu lacrimi în ochi pentru copiii martori la acest eveniment. Cu toții trebuie sa înțelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța se face în conformitate cu normele legale în vigoare.”, au declarat reprezentanții primăriei.

Pe 2 decembrie, am verificat personal dacă îți cere cineva certificatul verde la intrarea în târg. Nici mie, nici altor zeci de persoane nu ni s-a cerut. Avem ca dovadă o înregistrare video.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

3 comentarii

  • Cred ca ati avut si Dvs un mic rol prin articolul de ieri la evenimentele de azi. Si nu prea e de felicitat..de fapt ce poate fi de apreciat atunci cand interzici unor copii accesul in AER LIBER? Sunt de acord cu respectarea regulilor si legilor, chiar sunt vaccinat, dar nu sunt de acord cu reguli excesive, fara temei stiintific. Daca dvs preferati sa aparati autocratia si penibilul acestor legi..cum considerati, o seara placuta !

    • N-am avut. Azi au facut scandal membrii unui partid politic. Asa cred ei ca vor fi vizibili. Au fost aceeasi care au lipit hartie igienica pe geamurile unui partid. Fac tampenii din astea indiferent ce scriu eu.

      • Ok, am înțeles, nu credeam ca imboldul acestui eveniment a fost tot factorul politic:))Nu mă asteptam, mulțumesc de informație, o seara bună in continuare !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.