Primăria a refăcut un trotuar în cartierul Coiciu

Primăria a refăcut un trotuar în cartierul Coiciu

Primăria Constanța a anunțat că pe strada Biruinței au avut loc ample lucrări de reconfigurare a trotuarelor, a locurilor de parcare și de refacere a covorului asfaltic.  

Întreaga zona pietonală a fost resistematizată și au fost amenajate noi parcări pentru riverani pe sectorul delimitat de strada Barbu Ștefănescu Delavrancea și strada Izvor. S-au montat borduri noi, trotuarele au fost consolidate prin așternerea unui strat de piatră, iar la final a fost turnat un strat de asfalt destinat traficului pietonal.  

La nivelul carosabilului a fost decopertat asfaltul deteriorat și a fost așternut un nou strat de uzură pe tronsonul cuprins între strada Baba Novac și strada Rândunelelor și cel situat între străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea și Izvor. 

Vă recomandăm și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cine este Vasile Berinde, profesorul căruia Universitatea Ovidius din Constanța îi acordă titlul de Doctor Honoris Causa

Tue Sep 20 , 2022
Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universitătii Ovidius din Constanța (UOC) va decerna joi, 22 septembrie 2022, titlul de „Doctor Honoris Causa” profesorului universitar doctor Vasile Berinde, informează conf. univ. dr. Aurelian Nicola, decanul FMI. Potrivit sursei citate, festivitatea va avea loc de la ora 9.00, în Sala […]