Primăria Agigea a plătit cazare la un hotel de lux din Franța

Hotelul de lux din Lyon pentru care a plătit Primăria Agigea

Din când în când, funcționarii sus-puși ai primăriilor mai fac deplasări. Deși multe dintre ele ar trebui să fie deplasări în interes de serviciu, de multe ori se transformă în vacanțe plătite pe bani publici. Vacanțe la hoteluri de lux, de multe ori.

Recent, Primăria Agigea, condusă de Cristian Maricel Cârjaliu, cetățean de onoare al localității (?!), a plătit o sumă frumoasă pentru bilete de avion și cazare în Lyon, Franța. În Lyon sunt circa 300 de hoteluri, la o simplă căutare pe Booking.com. Primăria Agigea a ales un hotel de lux din cele 300. Este vorba despre un hotel de 4 stele, Mercure Lyon Centre Château Perrache.

Hotelul se află într-o clădire deosebită, construită în stil Art Nouveau. Camerele au televizoare cu diagonală mare și canale internaționale și sisteme de sunet prin Bluetooth, aparat de făcut cafea Nespresso, băuturi gratuite în minibar, sticle de apă oferite gratuit. Micul dejun este de tip bufet și conține produse locale și poate fi servit și în camere. Evident, internetul wi-fi este oferit gratutit în tot hotelul.

Este situat în arondismentul 2 din Lyon, despre care Booking.com spune că „este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, gastronomie și restaurante. Acesta este locul preferat de turiștii din Lyon, conform comentariilor independente.”

În total, Primăria Agigea a plătit 10.380 de lei, fără TVA, pentru această călătorie. Numai camera a costat 3.785 de lei. În total au fost cinci zile de cazare. Restul banilor s-au dus pe două bilete de avion, care au inclus un bagaj de cală de 32 de kilograme.

Mai jos puteți vedea câteva poze din acest hotel luxos.

Scopul acesteia a fost de participare la cea de-a cincea întâlnire anuala EMA, secțiunea dedicata Dezvoltării Teritoriale Integrate.

De notat că evenimentul a avut loc pe 4 și 5 iunie, deci numai două zile. Programul îl puteți găsi AICI. În sistemul de achiziții electronice, evenimentul apare însă a avea loc în perioada 25 – 29 iunie.

Am căutat ore bune pe internet orice fel de urmă a faptului că doi reprezentanți ai Primăriei Agigea au fost acolo: o declarație, o poză, o luare de cuvânt, orice. Nu am găsit nimic. Locuitorii au plătit însă, din banii lor, această deplasare.

Apropo, tema evenimentului a fost: „Zonele metropolitane inclusive înfruntă împreună provocările sociale”. Așadar, o comună care n-a rezolvat chestiuni de bază, cum ar fi asfaltatul, plătește bani frumoși pentru cazare de lux pentru a rezolva problemele marilor metropole europene.

Primăria Agigea este condusă din 2008 de Cristian Maricel Cârjaliu, PSD.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Șoferi inconștienți: 131 de km/oră pe drumul dintre Constanța și Valu Traian

sâm iun. 29 , 2019
Mai mulți șoferi au fost surprinși de polițiști circulând cu circa 130 de kilometri pe oră pe drumul dintre Constanța și Valu lui Traian. Unul dintre ei avea 131 de km/oră, cel de-al doilea 123 km/oră. Primul a fost depistat ieri, la ora 15.26, al doilea după numai șapte minute. […]

V-ar putea interesa și: