Primăria anunță șoferii, prin comunicate de presă, să nu mai parcheze în locurile de joacă. Mai există Poliție Locală?

Mașini parcare pe un loc de joacă, pe strada Dispensarului din Constanța

Primăria anunță șoferii, prin comunicate de presă, să nu mai parcheze în locurile de joacă. Mai există Poliție Locală? Aceasta este prima întrebare când auzi o astfel de știre.

Poliția Locală ar trebui să ridice acele mașini urgent. De ce nu apelează primăria la această soluție, ținând cont că Poliția Locală este în subordinea ei?

Singura explicație este că primăriei îi convine această situație, pentru că poate da vina pe șoferi pentru propriile sale nerealizări.

Iată, în întregime, comunicatul de presă al primăriei.

„Amenajarea locurilor de joacă din municipiul Constanța continuă cu spațiul destinat celor mici de pe strada Năvodului, unde se amenajează și un miniteren de sport. Zilele acestea au fost începute lucrările de infrastructură, urmând ca în scurtă vreme să fie montate echipamentele de joacă și cele sportive și apoi vor fi turnate cele două straturi de covor antitraumă.  

În paralel, la locurile de joacă de pe aleea Heracleea, strada Traian bl A4-A5, strada Traian la intersecția cu bulevardul 1 Decembrie, strada B.P. Hașdeu bl L7-L8 au fost executate lucrările de infrastructură, au fost montate echipamentele de joacă și a mai rămas un pas până la momentul în care să poată fi folosite în siguranță de cei mici – turnarea covorului antitraumă.

Însă, pe strada Dispensarului, după ce a fost turnată piatra pentru realizarea infrastructurii, mai mulți posesori de autovehicule au considerat că acel spațiu poate servi drept loc de parcare, motiv pentru care lucrătorii nu pot amenaja spațiul de joacă. În acest context, facem apel la constănțeni să nu parcheze mașinile acolo unde observă că se realizează lucrări. Nu fac altceva decât să întârzie realizarea unor spații de joacă, a unor parcări și să se expună unor eventuale accidentări.”

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.