Primăria Cernavodă a comandat o carte despre centenar. Cât costă

Primăria Cernavodă a comandat o carte despre centenar, care trebuie realizată până pe 1 decembrie 2018, cu numai o lună înainte de încheierea anului centenar.

Primăria a cerut un număr 3.500 de exemplare, pentru care va plăti 103.600 lei din bugetul local.

Titlul lucrării va fi: „Cernavodă AZI/ Cernavodă TODAY”.

Este vorba despre o „monografie istorică actualizată”, care va avea circa 78 – 82 de pagini în limba română și tot atâtea în engleză. Va cuprinde și un album fotografic color, în care vor apărea: autorități locale, firme, personalități, cetățeni de onoare, aspecte relevante care să pună în evidență situația socială, economică , cultural-sportivă, urbanistică și de mediu precum si starea din educație, sănătate, asistență socială din prezent în Cernavodă.

Lucrarea va fi distribuită gratuit cu ocazia centenarului si diverselor evenimente locale , consilierilor locali, publicului, colaboratorilor, vizitatorilor, cu ocazia schimburilor de delegații cu alte entități , sau cu ocazia vizitelor reprezentanților orașului Cernavoda în țară și străinătate.

Contractul a fost atribuit, prin desemnare directă, unui SRL înființat în 2017. 30% din sumă trebuie plătit în termen de 15 zile de la contractare. Cartea trebuie să fie livrată în termen de 45 de zile.

Contractul apare pe site-ul de licitații electronice pe 11 octombrie, așadar cartea trebuie să fie scrisă, livrată și tipărită până pe 1 decembrie.

Primăria Cernavodă este condusă de Liviu Negoiță, PNL.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Cumpăna construiește un monument de 431.000 de lei

Mon Oct 22 , 2018
Primăria Cumpăna construiește un monument în cinstea eroilor neamului, care va costa de 431.375 lei. În banii aceștia este inclusă realizarea propriu-zisă a monumentului, amenajarea terenului, sistematizarea zonei (alei pavate, gazon, arbori ornamentali, iluminat, amenajare parcare). Monumentul va fi placat cu marmură și va fi amplasat la intrare în localitate. […]
cumpana