Primăria Cernavodă a plătit nelegal peste 11 milioane lei pentru finanțarea unor acțiuni sportive

Primăria Cernavodă a plătit nelegal peste 11 milioane lei pentru finanțarea unor acțiuni sportive, atrage atenția, printr-un comunicat de presă, Robert Eusebiu Spârcaci, care vrea să fie consilier local în 2020.

Curtea de Conturi Constanța a constatat încălcări grave ale legii și plăți nelegale efectuate de Primăria Orașului Cernavodă.

Suma de 11.730.744 lei a fost plătită nelegal pentru finanțarea unor acțiuni sportive. În același timp părinții copiilor de la C.S Axiopolis Sport Cernavodă, secția de handbal și nu numai, cheltuie din surse proprii sume importante de bani pentru deplasarea acestora în cantonament. Sunt tare mândru de acești tineri care prin inițiativa lor, își creează singuri oportunitatea de a se deplasa în competițiile sportive prin strângerea de bani. 
Viitorul apartine acelora ce cred în frumusețea viselor lor, acelora ce nu aşteaptă să primească o şansă, ci își creează oportunități singuri. Din păcate, s-a ajuns ca prea multă lume să nu îşi trăiască visele deoarece își trăiesc fricile! Rușine #Primaria #OrașuluiCernavodă că nu vă preocupați de viitorul copiilor orașului .
Singuri, împreună cu părinții lor contribuie financiar pentru a-și achiziționa echipamentul de joc si pentru cheltuielile de competiție. De când a început campionatul, părintii și copiii au păatit toate cheltuielile, la fel și la volei si la alte secții. Veţi înţelege însă în curând”, a declarat acesta.

Vă recomandăm și:


Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.