Primăria Cernavodă se pregătește de inundații. Le spune oamenilor să ia singuri „măsurile care se impun”

Inundație în Cernavodă, în iulie 2017
Inundație în Cernavodă, în iulie 2017

Primăria Cernavodă se pregătește de inundații și le spune oamenilor să ia singuri „măsurile care se impun”.

Nu, nu este o glumă proastă, deși așa pare. Într-un anunț postat pe pagina de internet a primăriei se spune exact acest lucru. Ca să nu fim acuzați de subiectivism, redăm mai jos comunicatul, în întregime.

„Având în vedere avertizarea hidrologică – cod galben emisă de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor privind creșterea debitului Dunării și iminența producerii  de inundații, recomandăm populației din zona inundabilă a orașului – str. Canalului, Dacia, Portului și străzile adiacente să ia măsurile ce se impun pentru protejarea bunurilor și a locuințelor.
Serviciul de permanență este asigurat prin dispeceratul Poliției Locale, tel. 0241 236256 și 0241 487147”

Aberantul comunicat de presă vine după ce, anul trecut, primarul Liviu Negoiță se lăuda că până în toamna lui 2017 va implementa un proiect, astfel încât ploile să nu mai afecteze orașul.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

FOTO Demolare cu scandal în Mangalia. Patronul a bătut un polițist. Ce spune primarul

Wed Mar 21 , 2018
Mai multi angajați ai Primăriei și Poliției Locale Mangalia au fost implicați, astăzi, într-o acțiune de demolare a unei construcții ilegale. Scandal monstru la terasa “Lazy” din Mangalia, de pe dig. Primarul din Mangalia, Cristi Radu, spune că, din păcate, în cursul procedurilor legale de eliberare a domeniului public, patronul […]
mangalia scandal (4)