Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitaţie de până la 1,43 miliarde de lei pentru lucrări de construcții, adică de două ori cât tot bugetul Constanței

Vedere de ansamblu din Cluj-Napoca (sursă foto: wall-street.ro)

Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitaţie de până la 1,436 miliarde lei (300 milioane euro) pentru concesionarea lucrărilor pentru realizarea si exploatarea unor imobile. Suma este de două ori mai mare decât bugetul prognozat al municipiului Constanța în anul 2020 (771 milioane lei).

Licitaţia vizează „concesionarea lucrărilor pentru realizarea şi exploatarea unor imobile cu funcţiuni complexe pe terenul aflat în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca, bdul 21 Decembrie 1989 nr. 106”.

Citește și: Ofertanţii pot opta fie pentru o investiţie cu destinaţia hotel de minimum 200 camere, clasificare turistică 4 stele, fie pot opta pentru clădire de birouri şi servicii conexe, minimum clasa A, cu respectarea cerinţelor din caietul de sarcini.

„Trebuie să facem un oraş pentru oameni, nu pentru profit”. În Cluj, Emil Boc refuză să dea autorizații pentru blocuri mari și expropriază terenuri de la privați pentru a face parcuri

Valoarea contractului este estimată între 350 milioane lei şi 1,426 miliarde lei. Durata contractului este estimată la 480 luni (40 de ani).

Citește și: Mă uit pe bugetul orașului și mi-e rușine, din nou, că sunt constănțean

Ofertanţii care opteazǎ pentru investiţie hotel 4 stele trebuie să înregistreze o cifră de afaceri anuală medie de 14 milioane euro, în ultimii trei ani, în domeniul obiectului contractului de concesiune pentru care se depuna oferta.

Pentru firmele care opteazǎ pentru investiţie clǎdire birouri sau funcţiuni mixte: minimum 3,4 milioane euro cifră de afaceri anuală medie în ultimii trei ani.

Citeșe și: Primăria Constanța copiază Clujul și Ovidiu și introduce bugetul participativ

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 martie.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.