Primăria Comunei Peștera. Anunț public privind decizia etapei de încadrare

comuna peștera

Primaria Comunei Pestera, titular al proiectului MODERNIZARE STRAZI IN LUNGIME DE APROXIMATIV 1,3 KM IN COMUNA PESTERA, JUDETUL CONSTANTA, propus a fi amplasat in Comuna Pestera, intravilan, satele Pestera, Izvoru Mare, Ivrinezu Mare, Ivrinezu Mic, judetul Constanta, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Constanta, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului : NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul MODERNIZARE STRAZI IN LUNGIME DE APROXIMATIV 1,3 KM IN COMUNA PESTERA, JUDETUL CONSTAN, propus a fi amplasat in Com. Pestera, intravilan, satele Pestera, Izvoru Mare, Ivrinezu Mare, Ivrinezu Mic, judetul Constanta.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM  Constanta din municpiul Constanta,  din str. Unirii nr. 23, Constanta, judetul Constanta, in zilele de luni pana vineri intre orele 09,00 – 13,00, precum si la urmatoarea adresa de internet : http:\\apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Constanta.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.