Primăria condusă de Felicia Ovanesian și Vergil Chițac a mai pierdut un proces în fața lui Ionuț Barbu

Ionuț Barbu, panou cu candidatul Vergil Chițac, Felicia Ovanesian și Vergil Chițac

După ce s-a folosit de panourile publicitare în campania electorală, Vergil Chițac, ajuns primar al municipiului Constanța, le-a declarat război atât acestora, cât și omului de afaceri care deținea firma care le monta.

L-a somat să le dea jos, iar poliția locală i-a dat o grămadă de amenzi.

Cum era de așteptat, a urmat un șir lung de procese.

Pe 25 mai 2022, Ionuț Barbu a mai câștigat o bătălie juridică.

Primăria l-a dat în judecată și i-a cerut 1.000.000 de lei pentru că a ținut panourile pe locații după terminarea contractului, fără să plătească. Acesta spune însă că a plătit.

Primăria a solicitat instanței și realizarea unei expertize care urma să stabilească dacă eventualul prejudiciu creat este mai mare.

Deși Felicia Ovanesian a declarat „Singura opinie juridică care contează pentru mine e a mea”, judecătorii au decis împotriva primăriei.

Instanța a decis că cererea nu este întemeiată. Primăria a făcut apel, care a fost la rândul său respins ca nefondat. Are dreptul să facă și recurs.

Am consultat un specialist care ne-a spus că recursul este o cale extraordinară de atac, nu una obișnuită, pentru exercitarea căreia trebuie îndeplinite anumite condiții speciale în care estimează că primăria nu se pot încadra. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla.

Cum spuneam, nu este singurul proces pierdut de administrația locală. Ionuț Barbu ne-a declarat că primăria a pierdut și procesul prin care firma sa a fost obligată să dea panourile jos. Acesta a contestat și multele amenzi primite de la Poliția Locală. A câștigat câteva zeci.

În loc de concluzie: vă mai aduceți aminte că Asociația Constanța Altfel, condusă de Ovanesian și Chițac, îl numea „Bulă” pe Decebal Făgădău de câte ori pierdea un proces și îi cerea demisia? Cine e acum „Bulă” decideți voi.

V-ar putea interesa și:

Motivarea suspendării: regulamentul de acces în zona peninsulară, „o ingerință nepermisă în drepturile persoanelor”

Zen Residence3 thoughts on “Primăria condusă de Felicia Ovanesian și Vergil Chițac a mai pierdut un proces în fața lui Ionuț Barbu

  1. imi place f mult acest ziar, as vrea articole despre catacombele jud constantei, adica urme de transee din al doulea razboi mondial .

  2. Tactică veche, perfecționată în anii ’90: părțile se înțeleg in culise dar de ochii lumii se inițiază un proces in care câștigă cine trebuie, după ce se bălăcăresc in presă, la mișto.

  3. Bula sunt Constantenii care inghit de aproape 1 an de zile bataia de joc de pe str.Stefan cel Mare. Asta se intampla datorita impotentei Institutiilor platite sa opreasca Jaful,caci despre jaf este vorba ! Cand aflam ce bani au fost virat pana astazi ,spre firmele de casa ale Primariei ,avand in vedere ca s-au facut numai demolari si se lucreaza la misto ! De ce nu intervin Curtea de conturi ,Politia ,DNA si chiar Protectia Consumatorului ? Este greu de inteles de ce ? Aceste lucrari au fost date cu dedicatie unor firme de balcon din Capitala ,oare de ce ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Constanța a rămas fără apă. Lucrările de modernizare efectuate de RAJA decurg conform programului FOTO VIDEO

Thu May 26 , 2022
Lucrările de modernizare demarate în cursul nopții trecute la Stația de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța decurg conform programului. Pentru executarea acestora au fost deschise 6 puncte de lucru la care au acționat 9 echipe de intervenție. Acestea, dotate cu toate utilajele necesare, au lucrat la foc continuu […]