Primăria Constanța a anulat pe blat evenimentele de pe bd. Tomis

Așa arăta bd Tomis pe 18 septembrie, la ora 14.00

Primăria Constanța a anunțat că centrul Constanței va prinde culoare în acest weekend. N-a prins. Tot ce era programat pentru astăzi s-a anulat, pe blat, din cauza vântului puternic. 

Duminică, de la ora 14:00, iubitorii de sport ar fi trebuit să participe la un turneu de șah, demonstrații de box, tir și baschet.  

Dacă evenimentul inițial a fost anunțat printr-un comunicat de presă, anularea n-a mai fost comunicată, deși se știa de ieri despre codul portocaliu de vânt.

Cu toate acestea, bulevardul Tomis era, la ora 14.00, închis circulației auto. Echipaje ale Poliției Locale Constanța păzeau ca nicio mașină să nu intre.

Anularea evenimentului a fost făcută totuși de către o plajă privată pe pagina sa de Facebook, duminică, în jurul orei 11.00.

Din cauza vântului suntem nevoiți să anulăm evenimentele sportive de astăzi de pe bulevard, nu este safe deloc, ne-a dărâmat cam tot ce am încercat să ridicăm. Concursul de sah l-am reprogramat duminica viitoare pe plajă la noi. Nici măcar kiterii nu sunt fericiți astăzi, direcția și rafalele vântului sunt haotice. Atât de la malul mării, Andreea, ai legătura!

Zoom BeachLasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Benzina a scăzut sub 7 lei pe litru

Dum sept. 18 , 2022
Un litru de benzină putea fi cumpărat astăzi cu mai puțin de 7 lei, în Constanța. Prețul conține reducerea de 50 de bani, care se acordă la casă. Reducerea se aplică până la finalul lunii septembrie. Guvernanții nu au decis dacă o vor prelungi. Un litru de motorină a ajuns […]

V-ar putea interesa și: