Primăria Constanța a anunțat că a creat noi locuri de parcare în locul garajelor demolate

O nouă parcare a fost construită pe strada Traian, în spatele blocului AR 2, a anunțat Primăria Constanța.

Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenului eliberat de garaje. Au fost montate borduri noi, suprafața carosabilă a fost recondiționată prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură) iar la final au fost aplicate marcajele rutiere. De asemenea, trotuarele au fost reabilitate iar în perioada următoare spațiul verde va fi reamenajat.  

În paralel, au fost demarate lucrările de pregătire a terenului pentru o nouă parcare situată pe amplasamentul unor foste garaje dezafectate. Este vorba despre parcarea situate pe strada Arcului, în spatele blocului F6 din cartierul Km 4-5, unde se lucrează la refacerea suprafețelor în 2 zone distincte.  

Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului.  

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Șase linii CT BUS vor circula pe un traseu deviat timp de cinci zile

Tue Aug 2 , 2022
CT BUS Constanța anunță publicul călător că, în perioada 03 – 07.08.2022, liniile 2-43, 5-40, 43C, 43M, N 2-43 și N5-40 circulă pe traseu deviat pe bd. Tomis, sensul de mers către Gara CFR, tronsonul cuprins între Bd. Mamaia și Bd. Ferdinand. Stațiile „Piața Unirii” și „Colegiul C-tin Brătescu” sunt […]