Primăria Constanța a anunțat că doamna Angela nu mai este singură

Primăria Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că „doamna Angela este una dintre multele persoane vârstnice din Constanța care a ajuns în situația în care nu se mai poate descurca singură. A rămas văduvă, copii nu are, iar bolile grave de care suferă o țin mai mult la pat.

Tot primăria a adăugat:

„Și pentru că bătrânii merită toată susținerea noastră, Direcția Generală de Asistență Socială i-a sărit în ajutor. În cadrul Proiectului „SSM@160 – Servicii sociale și socio-medicale pentru persoanele vârstnice din municipiul Constanța”, POCU/436/4/4/125595, seniorii aflați în situații de dependență și/sau în risc de excluziune socială beneficiază de servicii integrate de îngrijire la domiciliu.”

Instituția a prezentat și rezultatele:

„Iar doamna Angela a acceptat cu recunoștință mâna care i s-a întins. De atunci,  viața femeii s-a schimbat. Nu mai este singură. Zilnic, ușa casei este deschisă de cineva. Camelia are grijă să nu îi lipsească nimic: îi face piața, se îngrijește de igiena personală a doamnei, se asigură că își ia medicamentele la timp, are grijă ca locuința să fie mereu curată. Dar cel mai important este că are un suflet cu care poate să vorbească și să îi mai aline un pic singurătatea.”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Brută, nu om: a violat o bătrână de 87 de ani, apoi a omorât-o în bătaie

Mon Jun 6 , 2022
Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Hunedoara, după ce a violat o femeie în vârstă de 87 de ani, imobilizată la pat, iar apoi a lovit-o de mai multe ori cu pumnul în faţă. Victima a murit în urma rănilor suferite. Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a […]