Primăria Constanța a dărâmat o bună parte din cafeneaua Entourage VIDEO

Sala Sporturilor – o clădire emblematică pentru Constanța și o zonă în care generații la rând au trăit emoții puternice a fost umbrită în ultimii ani de o construcție nelegală. Construită și extinsă fără a fi deținute documente în acest sens, o parte din clădirea cafenelei Entourage a fost demolată astăzi în baza unei dispoziții de primar, a anunțat, joi, Primăria Constanța.

Mai exact, au fost desființați 192 mp din imobil Entourage, construcție din care o parte a fost edificată pe domeniul public al statului și o parte pe domeniul public al muncipiului.

Acțiunile Primăriei Constanța au venit după ce investitorul a fost somat în repetate rânduri să desființeze construcția. Ca urmare a nerespectării somațiilor, municipalitatea a recurs la sigura soluție rămasă la îndemână – demolarea pe cale administrativă.

Spațiul ce fusese ocupat abuziv va fi reamenajat pentru a fi redat constănțenilor.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un copil a dispărut de pe plajă. Haideți să-l găsim! Completare: a fost găsit!

vin aug. 6 , 2021
COMPLETARE ora 16.16. „Minorul a fost găsit. Este teafăr.”, a anunțat IPJ Constanța. Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la dispariția lui CHIRIAC LUCA, de 5 ani, din județul Neamț. În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.30, acesta s-a pierdut pe o plajă […]

V-ar putea interesa și: