Primăria Constanța a devenit agenție de plasare a forței de muncă pentru patronii de pe litoral

Primăria Constanța a devenit agenție de plasare a forței de muncă pentru patronii de pe litoral și din oraș.

Primăria a anunțat că vine în ajutorul celor care doresc să se angajeze în turism, dar și al operatorilor economici din Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță care se confruntă cu deficit de personal și desfășoară o amplă campanie de informare cu privire la locurile de muncă disponibile.

Primăria condusă de Decebal Făgădău, PSD, a transmis, printr-un comunicat de presă, ce locuri de muncă sunt vacante în acest moment, dar și datele de contact ale unor companii care angajează, precum hotelurile Dunărea și Scapino și clubul Fratelli.

„În acest moment, posturile vacante sunt atât pentru personal calificat cât și pentru personal necalificat: recepționer, cameristă, bucătar, ospătar, ajutor ospătar, debarasator, barman, ajutor barman, spălător vase, personal curățenie și beach-boy.”, spun reprezentanții primăriei.

Iată care sunt:

  • SC LIVAMAR SRL , Restaurant Autoservire Tabăra Nord Mamaia angajează bucătar, debarasatori, spălători de vase și barmani. Persoană de contact: Dumitru Liti,
  • telefon: 0744752418.
  • SC MG TOUR SRL , Hotel Dunărea angajează cameriste și recepționere. Persoană de contact: Dobre Georgeta, telefon: 0214831894
  • SCAPINO JUNIOR SRL, Hotel Scapino angajează ospătari și muncitor necalificat vase. Persoană de contact: Iolanda Nanu, telefon: 0731373404.
  • SC DELTA VACANȚA SRL, Hotel Delta angajează recepționere și barmani. Persoană de contact: Lucian Popa, telefon: 0744660326.
  • SC COMPLEX CONDOR SRL, Complex Hotelier Mamaia angajează ospătari, bucătari și recepționer. Persoană de contact: Cristina Șapera, telefon: 0241831142.
  • SC BROS CAFE TRADE SRL, Club Fratelli angajează barmani, ospătari, ajutor barman, ajutor ospătar, beach boy și personal curățenie. Persoană de contact: Aida Darie, telefon: 0736039917.

„Pregătirea și profesionalismul angajaților din turism contribuie în mod esențial la succesul unui operator economic din industria ospitalității.”, au mai spus cei de la Primăria Constanța în comunicatul de presă.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Constanța - peste 4.000 de tranzacții imobiliare în primul trimestru

Wed May 8 , 2019
În primul trimestru al anului 2019, în Constanța s-au înregistrat peste 4.000 de tranzacții imobiliare. Cea mai mare activitate pe piața de vânzare/cumpărare a fost înregistrată în luna februarie, atunci când s-au parafat 1.841 de înțelegeri. La polul opus se află luna ianuarie cu doar 892 contracte, în timp ce […]