Primăria Constanța a emis autorizație de construire pentru supraînălțarea unui bloc de pe strada Primăverii construit de PFA Panait Ilie

Așa arată randarea blocului pe site-ul constructorului. Sursă foto: https://alphabuilders.ro

PFA Panait Ilie a obținut de la Primăria Constanța, condusă de Vergil Chițac, PNL, o autorizație de construire care îi permite să modifice blocul construit pe strada Primăverii nr 45.

Primăria a fost de acord – conform legii – ca investitorul să construiască o terasă circulabilă și să supraînalțe blocul în suprafață de „maximum 20% din suprafața desfășurată a clădirii”.

De asemenea, prin autorizația emisă pe 12 ianuarie 2023, se permit recompartimentări interioare și modificări de fațade.

PFA Panait Ilie mai construiește un bloc de 15 etaje în Mamaia, Marina Tower, pentru care a fost amendat de Garda de Mediu cu 20.000 de lei. Detalii AICI. Constructor și proiectant este MCF Construct 2000 SRL, care are sediul în boxa numărul 3 de la demisolul unei clădiri din zona peninsulară a Constanței. Firma este deținută de Panait Cristian Gabriel, fiul lui Panait Ion Ilie. Firma mai construiește blocul Tomis Tower, de la intrare in Constanța dinspre Ovidiu, dar și ansamblul Aviatorii Residence. A mai construit, printre altele, trei blocuri în Mamaia, pe malul lacului.

În 2021 a avut o cifră de afaceri de 3.798.854  lei, un profit de 173.275 lei și datorii totale de 54.586.850 lei.

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA construiește o conductă de peste 106 km care va aduce apă din Medgidia în Mangalia

joi ian. 12 , 2023
Pentru realizarea Sistemului Regional Constanța, ambițiosul proiect în valoare de 100.118.763,80 Euro, au fost prevăzute 3 contracte de lucrări; două dintre acestea au fost semnate la sfârșitul anului trecut. Cel de-al treilea, CL 37, a fost semnat astăzi – 12 ianuarie 2023, având ca obiect Aducțiune Gospodăria de Apă Constanța […]

V-ar putea interesa și: