Primăria Constanța a finalizat o nouă parcare, dar mașinile blochează în continuare trotuarele

Parcarea este finalizată, dar cel puțin patru autoturisme sunt parcate pe trotuar, lângă ea

Primăria Constanța a anunța că o nouă parcare destinată riveranilor a fost finalizată în Inel 2 și a trimis câteva fotografii cu ea. În imagini se vede însă clar că mai multe mașini blochează trotuarele, deci pietonii sunt nevoiți să meargă pe șosea.

Este semn că parcarea este neîncăpătoare și că oamenii tot nu au unde să-și lase mașinile. Mai ales că vorbim despre una de tip rezidențial, deci locurile sunt alocate pe principiul „primul venit, primul servit”.

„Pe strada Bravilor din cartierul Inel 2, au fost finalizate lucrările de infrastructură pentru edificarea unei noi parcări cu 29 de locuri  destinate riveranilor. În etapa premergătoare asfaltării, au fost montate borduri și s-au construit noi trotuare și alei de acces. Terenul a fost stabilizat prin așternerea unui strat de piatră peste care s-au turnate două straturi de asfalt de tip Binder și BA16”, spune primăria.  

La final s-au realizat marcaje rutiere. Spațiul verde, care a fost amenajat în proximitatea parcării, a fost umplut cu pământ vegetal unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali.  

Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța a anunțat că, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

5 comentarii la “Primăria Constanța a finalizat o nouă parcare, dar mașinile blochează în continuare trotuarele

 1. Pai dak Chirac vrea bani pe parcare normal….așa o să fie peste tot…și parcările promise de chit unde sunt?

 2. la tine in curtea blocului, trasez niste linii, iti iau o gramada de bani si pe urma iti cer sa ma lauzi!
  Chitisme, chitisme, chitisme!

 3. Noua in cartier ne au luat trotuarul de tot….dar pe vremea lui fagadau….aceasta faradalege a fost comisa si cu acordut tacit al presedintelui asociatie ..un securist cu bube pe fata si in suflet dar cu nume de floare….le doresc la amandoi sa ajunga cat mai repede langa mamele lor…

 4. mergi pe strada cu masina de varuit, tragi dungi pe stanga si pe dreapta, pui sens unic, faci „parcari” si incasezi bani.
  Si banii ii dai la firme de firme.
  Iar tu cetatean propietar, ocolesti pe la dracu-n praznic sa ajungi la domiciliu.
  Gandire de amiral!
  Bine ca nu ne-a condus flota, ce ne este, ca ne ducea in Triunghiul Bermudelor!
  Sunt 20 000 de semnaturi pentru alegeri anticipate, hai sa mai strangem 50 000 si il trimitem la Histria!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia!

mar mart. 14 , 2023
În vederea executării lucrărilor de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei distribuție apă potabilă din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri – 15 martie 2023, în intervalul orar 08.00 – 18.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone: Având în […]

V-ar putea interesa și: