Primăria Constanța a înlocuit gardul unei școli. Decebal Făgădău: „Noi tratăm cu foarte multă seriozitate educația”

Primăria Municipiului Constanța a alocat fonduri pentru înlocuirea gardului Școlii Gimnaziale nr. 12 „B.P. Hașdeu”.

Lucrările se desfășoară într-un ritm rapid și o parte a împrejmuirii a fost deja reconstruită pentru că, din cauza vechimii, exista riscul ca bucăți din gard să se prăbușească.

„Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, investește în educație și alocă fonduri, în funcție de priorități și urgențe,  unităților de învățământ care solicită finanțare pentru lucrări de investiții și cheltuieli materiale.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța, printr-un comunicat de presă.

„Noi tratăm cu foarte multă seriozitate educația. 30.000 de elevi constănțeni primesc burse de performanță, de studiu sau sociale. Îi invit pe toți tinerii să învețe pentru că munca lor va fi recompensată”., a spus primarul Decebal Făgădău.
2 thoughts on “Primăria Constanța a înlocuit gardul unei școli. Decebal Făgădău: „Noi tratăm cu foarte multă seriozitate educația”

  1. Cât de serios tratează Primăria Constanta Educația se poate vedea după felul în care arată Sc.10.Domnule Primar pe când o vizita in Coiciu.

  2. Poate ar fi binevenit un indemn postat la vedere, sa le sara in ochi elevilor, la intrarea in scoala, indemn consemnat de catre cronicarul nostru Miron Costin :”Nu ieste alta si mai frumoasa si mai de folos in toata viata omului zabava decatu cetitul cartilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primăria Constanța anunță: „Primarul Municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău pregătește și anul acesta surprize de Crăciun pentru preșcolarii și elevii din oraș”

Tue Nov 19 , 2019
Primăria Municipiului Constanța anunță, printr-un comunicat de presă că „domnul Decebal Făgădău pregătește și anul acesta surprize de Crăciun pentru preșcolarii și elevii din oraș”. Vorbim despre peste 32 de mii de cutii cu dulciuri, cărți de colorat și de lectură specifică vârstei care vor ajunge în luna decembrie la […]

V-ar putea interesa și: