Primăria Constanța a montat 40 de camere de supraveghere în stațiile de autobuz și în preajma locurilor de joacă

Pentru creșterea nivelului de siguranță și reducerea infracționalității, Primăria Constanța a montat zilele trecute 40 de camere de supraveghere în stațiile de autobuz și în preajma locurilor de joacă.  

Sistemele de înaltă performanță vor funcționa atât pe timp de zi, cât și noaptea, iar imaginile sunt stocate în dispeceratul Poliției Locale Constanța, unde sunt păstrate conform legislației în vigoare. De asemenea, acestea pot fi relocate în funcție de necesități.    

Scopul acestor camere este de a proteja populația împotriva faptelor antisociale, de a aduce un plus de liniște și confort psihic în rândul celor care știu că sunt protejați într-un fel. În plus, ne dorim ca achizițiile făcute din banii publici să fie mai bine protejate și să putem identifica mai ușor persoanele certate cu legea și cu bunul simț.  

Cele 40 de camere vin în completarea altor 10 sisteme ce pot fi relocate și care erau montate în stațiile de autobuz și zone de interes. În plus, în municipiul Constanța mai exista 119 camere fixe care supraveghează zonele vulnerabile și alte 220 care se montează în această perioadă în zona unităților de învățământ.  

Tot pentru creșterea siguranței în orașul nostru, Primăria Municipiului Constanța urmează să demareze alte achiziții pentru a acoperi necesarul de camere de supraveghere la locurile de joacă și stațiile de autobuz.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aleșii locali vor avea salarii mai mari cu până la 2.000 de lei pe lună

mar feb. 28 , 2023
Curtea Constituțională a României a respins, marţi, cu unanimitate de voturi, sesizarea USR şi Forţa Dreptei privind legea care majorează salariile aleşilor locali, depusă în octombrie anul trecut. În urma deciziei judecătorilor CCR, se dă undă verde pentru majorarea cu până la 2.000 de lei a indemnizaţiilor primarilor şi preşedinţii […]

V-ar putea interesa și: