Primăria Constanța a plantat 15.000 de margarete africane, gazanii, petunii și crăițe

Pregătirile pentru Ziua Constanței sunt în toi. Nu doar pentru organizarea evenimentelor, ci și pentru înfrumusețarea zonelor publice. 15.000 de margarete africane, gazanii, petunii și crăițe au fost plantate în această perioadă,  în parcul Tăbăcărie, parcul Tomis II, parcul Arheologic, parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, jardinierele situate la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mircea cel Bătrân și pe faleza Cazino.

Acțiunile de plantare se vor extinde pe spațiile verzi din parcuri și zone de promenadă, precum și pe fâsiile stradale din intersecții. Plantele sunt livrate săptămânal pentru a susține ritmul de plantare. La finalul acestui sezon de plantare, 90.000 de flori vor îmbogăți zonele cu spațiu verde.

Totodată, personalul de specialitate efectuează lucrări de întreținere și îngrijire corespunzătoare pentru florile plantate anterior în oraș.

„Facem apel la constănţeni să protejeze plantațiile nou-înființate, să contribuie la menținerea acestora în stare de vegetație și, dacă este cazul, să sesizeze Primăria Constanţa (0241.550055) sau Direcția Generală Poliția Locală (0241.484.205 și 0341/922) în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol din teren.”, a transmis Primăria Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Georgiana și Sebi l-au adoptat pe Gruia. „A fost dragoste la prima vedere”

mie mai 17 , 2023
Cu ajutorul vostru, al celor care iubesc animalele reușim zi de zi să găsim un cămin pentru cățeii din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța, a anunțat Primăria Constanța, printr-un comunicat de presă trimis redacției pe 17 mai. „Gruia, un uriaș jucăuș și foarte simpatic, a plecat ieri acasă după […]

V-ar putea interesa și: