Primăria Constanța a plătit peste 10.000 de lei pentru promovare pe Facebook

primaria constanta facebook

Primăria Constanța a plătit peste 10.000 de lei pentru promovare pe Facebook în ultima perioadă.

Potrivit datelor furnizate de rețeaua de socializare, suma totală cheltuită este de 10.067 de lei pentru perioada martie 2019 – 9 februarie 2020. Cea mai mare a cheltuielilor este însă comasată în ultimele luni, după ce primăria a încheiat un contract cu o societate comercială în acest sens.

primaria constanta reclama facebook
Raportul de cheltuieli pentru postările sponsorizate de Primăria Constanța (sursa: Facebook)

Sumele alocate pentru fiecare postare promovară variază. Vorbim fie de sume mai mici de 100 de lei, fie, în unele cazuri de aproape 700 de lei pentru fiecare postare. În această din urmă categorie intre știrile despre faptul că locuitorii Constanței plătesc 250 de lei pentru gigacalorie (deși mai plătesc o subvenție de 58 de milioane de lei anual), introducerea autobuzelor pentru elevi, după modelul Cluj-Napoca, dar și apariția la emisiuni televizate a primarului Decebal Făgădău.

Eficiența unei reclame plătită de Primăria Constanța (sursa: Facebook)

Primăria Municipiului Constanța a semnat anul trecut un contract de prestări servicii privind serviciul de promovare online a Primăriei. Societatea care se va ocupa de promovarea instituției este SC W3 Marketing Technology SRL. Valoarea contractului este de 102.000 lei, fără TVA. SC W3 Marketing Technology SRL a fost înfiinţată în 2012. Asociat unic şi administrator al firmei este Mihai Cristian Bocai. Domeniul de activitate al societăţii vizează activităţi ale agenţiilor de publicitate. Asociatul firmei, Mihai Cristian Bocai, este, alături de Dorina Maxim şi Daniela Alexa, fondator al Asociaţiei „Descoperă Constanţa“. Totodată, Mihai Cristian Bocai, fost angajat al IBM pentru Europa de Est, mai deţine şi Evonomix, companie specializată în marketing şi tehnologie, branding digital, comerţ electronic şi trade marketing. Articolele Primăriei Constanța de pe Facebook sunt sponsorizate de Evonomix. Firma a mai câștigat un contract cu primăria în anii trecuți. Municipalitatea a încheiat, pe 12.06.2017, contractul cu numărul 74992 – de prestări servicii privind achiziţia serviciului ce vizează conştientizarea populaţiei cu privire la prevederile legale în vigoare vizând spaţiile verzi publice urbane – cu SC W3 Marketing Technology SRL. Compania a încheiat mai multe contracte și cu Serviciul Public de Impozite și Taxe al Primăriei Constanțe. Inclusiv unul de optimizare a formularelor tipizate.

Potrivit Confidas.ro, SC W3 Marketing Technology SRL a avut în 2018 o cifră de afaceri de 2.249.072 lei, un profit net de 216.208 și o medie de 29 de angajați.

Articole similare:

Topul politicienilor constănțeni în social media

Cei mai apreciați primari pe Facebook

Pagina de Facebook a Primăriei Constanța s-a transformat în Telejurnalul de pe vremea lui Ceaușescu

Caz incredibil la Școala nr. 39. Un călugăr-profesor filma băieții care se schimbau în vestiar și posta imaginile pe Facebook

Tit-Liviu Brăiloiu, senator din partidul condus de Felix Stroe, vrea să controleze informația de pe Facebook

parteneri Constanta 100% CT100
Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.