Primăria Constanța a publicat imagini cu copii care încearcă să fure biciclete

Doi copii au încercat să sutragă de la locul lor niște biciclete, iar Primăria Constanța a postat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, având și un mesaj pentru părinții lor.

„Dragi părinți, dacă vă recunoașteți copiii în aceste imagini, vă rugăm să le reamintiți diferența dintre bine și rău și să le spuneți încă o dată că nu e nevoie să distrugă pentru a putea obține ceva.

Bicicletele pe care se chinuiau atât de tare să le scoată din rastel, le pot folosi GRATUIT zi de zi, așa cum fac mii de oameni de când acest proiect a fost implementat în municipiul Constanța.

Singura condiție este să deținem un card de utilizator. Acesta se poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT. Până acum au fost emise aproape 19.000 de carduri CT BIKE.”, a spus primăria.

Din luna martie și până acum, cu aceste biciclete puse GRATUIT la dispoziție de Primăria Constanța au fost efectuate peste 24.000 de trasee. De pildă, un constănțean în vârstă de 46 de ani a făcut anul acesta nu mai puțin de 181 de trasee iar durata medie a unui traseu este de 48 de minute.

„E păcat să distrugem un bun de care se folosesc atâția oameni pentru a merge la serviciu, la școală sau, pur și simplu, pentru o plimbare. De asemenea, orice act de vandalizare înseamnă bani în plus pe care municipalitatea îi cheltuie pentru reparații. Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism și să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, a mai spus instituția.

Sursă video: Primăria Constanța
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Previziune sumbră: prețul carburantului va ajunge la 12 lei pe litru

mar iun. 21 , 2022
Prețul carburantului va sări de 10 lei pe litru și va ajunge chiar și la 12 lei, practic dublu față de cât era acum câteva luni de zile. Asta spune expertul Dian Popescu, care consideră că la mijloc e vorba de o înțelegere între stat și producători. „Prețurile carburanților sunt […]

V-ar putea interesa și: