Primăria Constanța a reparat două podețe și zece grătare

Primăria Constanța a anunțat, prin două comunicate de presă, că a reparat două podețe din Satul de Vacanță și 10 grătare din zona Doraly.

Angajații Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au finalizat zilele trecute lucrările de reparații la podețul pietonal de la intrarea în Satul de Vacanță.

Au fost executate lucrări de schimbare a balustradei, înlocuire a elementelor din lemn, de curățare și reparații a elementelor din beton.

„Cu scurt timp în urmă a fost în proces de reabilitare și podețul suspendat aflat în apropierea Lacului Tăbăcărie. Muncitorii au înlocuit elementele metalice degradate, au curățat și vopsit toate componentele metalice, au schimbat podina din lemn degradată și au refăcut tencuiala elementelor din beton.”, se mai arată într-unul din comunicatele de presă.

De asemenea, Primăria Municipiului Constanța prin Serviciul Amenajări Urbane, a înlocuit grătarele pentru picnic din zona amenajată în acest sens în apropierea centrului comercial Doraly.

„Este vorba despre 10 grătare care erau deteriorate și care nu mai puteau fi reparate. Amenajarea zonei de picnic va continua în primăvară, când municipalitatea va amplasa mai multe mese și bănci în această zonă.”, se precizează în al alt comunicat.


sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.