Primăria Constanța a ridicat 27 de mașini de pe străzi

Domeniul public al municipiului Constanța a fost eliberat de 27 vehicule abandonate sau fără stăpân.

Săptămâna aceasta, polițistii locali au desfășurat o nouă acțiune tematică de eliberare a  domeniului public de vehicule abandonate.

Din cele 41 de vehicule pentru care primarul municipiului Constanța, semnase dispoziția de ridicare de pe domeniul public în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unității administrativ-teritoriale, pentru 27 a fost dispusă măsura ridicării, din care 19 abandonate și 8 fără stăpân, iar 14 proprietari s-au conformat somațiilor aplicate și au eliberat domeniul public ori s-au pus în legalitate.

Acțiuni similare se vor derula în mod constant și cu respectarea etapelor procedurale, conform Legii 421/2001 actualizată.

„În cazul în care aveți cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public vă rugăm să apelați numerele de telefon: 0241.484205 și 0341.922-Dispecerat Direcția generală poliția locală sau puteți trimite sesizare pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, transmite Primăria Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 comentarii la “Primăria Constanța a ridicat 27 de mașini de pe străzi

  1. curand se vor demola si casele, pentru a face loc bloacelor si saivanelor!
    Pstru ani cu chitacu va asteapta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde se întrerupe curentul electric în perioada 17 - 21 iunie

sâm iun. 15 , 2024
Rețele Electrice Dobrogea a anunțat care este programul întreruperilor de curent programate în județul Constanța în zilele următoare. Luni, 17 iunie 2024 Marți, 18 iunie 2024 Miercuri, 19 iunie 2024 Joi, 20 iunie 2024 Vineri, 21 iunie 2024 Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News. Conținutul website-ului www.ct100.ro este […]

V-ar putea interesa și: