Primăria Constanța amenajează o parcare în locul unei maghernițe ilegale

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală, continuă acțiunea de desființare pe cale administrativă a construcțiilor ilegale realizate pe domeniul public/privat al municipiului Constanța.  

Astfel, în data de 05.04.2023 a fost demarată procedura de desființare pe cale administrativă a construcției executate fără autorizație de construire pe domeniul privat al municipiului, strada Ion Rațiu 1D (în spatele Universității Spiru Haret).  

Spațiul ce fusese ocupat abuziv va fi redat comunității. După finalizarea lucrărilor de desființare, administratorul drumului public, SC Confort Urban, va amenaja o parcare care va deservi nevoilor locuitorilor din zonă.  

„Cetățenii sunt rugați, în continuare, să ne semnaleze existența unor astfel de construcții la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, a transmis primăria.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “Primăria Constanța amenajează o parcare în locul unei maghernițe ilegale

  1. Fostă cantină, ocupată ,,abuziv” de cel puțin 15 ani? :))) În tot acest timp cei în drept nu s-au sesizat?

  2. nu va e rusine ? cetatenii sa sesizeze ? nu exista in primarie nimeni care sa tina evidenta la ce este in oras ? pe vremuri erau deputatii de cartier care stiau tot ce se intimpla in sectorul lor Nu putem infiinta ceva echivalent niste responsabili zonali ? in sua am vazut ceva asemanator ,adica o comisie de cartier formata din cetateni care locuiesc acolo Am nimerit cind au venit la usa gazdei mele si l-a somat sa-si renoveze gardul deci erau soacrele cartierului si nimeni nu-i contesta

  3. sinteti nesimtiti ! oamenii trebuie sa reclame ? cum pot ei si ce atributii au sa ceara autorizatiile de constructie sau santierele ilegale Mai bine impartiti orasul pe zone si puneti un responsabil care sa stie tot ce se intimpla in patratica lui asa cum erau deputatii de cartier din comunism Ceva asemanator am vazut in sua cind au venit la gazda mea un grup de locatari din cartier responsabili cu zona si i-au o atentionare sa-si renoveze gardul

  4. Acum, ca nu avea autorizatie, nu e treaba noastra. Ceea ce se poate remarca dupa, este spatiul aerisit, luminat, care elimina straduta aia intunecata si inghesuita.
    Chestia cu sesizarea trebuie pusa la eventual, daca cineva intamplator stie. Solutiile trebuie sa vina organizat, procedurat si nu intamplator. Cetatenii trebuie sa convetuiasca impreuna, sa-si faca viata mai usoara si nu sa si-o complice!
    Va salut!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Două avioane rusești, interceptate de avioane de vânătoare F-16 românești

sâm apr. 8 , 2023
Avioane de vânătoare F-16 româneşti au interceptat două avioane ruseşti care zburau deasupra apelor internaţionale din zona de responsabilitate a NATO, anunţă sâmbătă MApN. „În data de 7 aprilie 2023, la numai şase zile de la preluarea misiunii de Poliţie Aeriană întărită sub comandă NATO în Ţările Baltice, două avioane […]

V-ar putea interesa și: