Primăria Constanța amplasează 200 de dispozitive pentru deșeuri canine

Primăria Municipiului Constanța montează în aceste zile, în mai multe zone din oraș, 3.000 de coșuri noi de gunoi, 1.000 de băncuțe și 200 de dispozitive pentru deșeuri canine.

Operațiunea a început deja, prima oprire a fost făcută în Parcul Tăbăcărie unde angajații de la Serviciul Amenajari Urbane au instalat 100 de coșuri noi de gunoi și 200 de banci.

Băncuțe noi și coșuri de gunoi vor fi montate și în celelalte parcuri din oraș, pe aleile de promenada, în stațiile RATC, dar și în alte zone unde este necesar.

Investiția pentru bănci și coșuri se ridică la peste 3,5 milioane de lei.

Pentru păstrarea curățeniei în oraș, Primăria Municipiului Constanța a achiziționat și un număr de 200 de dispozitive pentru deșeuri canine, în valoare de peste 370.000 de lei. Acestea sunt dotate cu punguțe de unică folosință care pot fi utilizate, în mod gratuit, de către toți proprietarii de câini care își plimbă animalele prin parcuri sau pe aleile de promenadă.

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții atât mobilierul urban, cât și coșurile de gunoi dar și dispozitivele pentru deșeuri canine.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De azi, infractorii fugari nu mai dorm la fel de bine. Udrea, reținută în Costa Rica

joi oct. 4 , 2018
De astăzi, infractorii condamnați definitiv și fugiți din țară nu mai dorm la fel de bine. Elena Udrea, care a ales să plece din România, pentru a nu ispăși o pedeapsă cu închisoarea, a fost reținută, miercuri, de autoritățile din Costa Rica. Alături de ea, a fost reținută și prietena ei, […]

V-ar putea interesa și: