Primăria Constanța a mai angajat un om la departamentul de presă

Primăria Constanța continuă să își întărească departamentul de presă. Cea mai nouă achiziție a primarului Decebal Făgădău este Ionela Halciuc, fost jurnalist la Telegraf. Astăzi a fost prima ei zi de muncă în noua calitate.

Aceasta a fost implicată și în campania electorală a Partidul Ecologist Socialist Român, filiala Constanța, condus de Valentin Adem.

Departamentul este condus de Liviu Tramudana, care a făcut mai multe gafe în ultima perioadă. Cea mai recentă este că a trimis mai multe comunicate de presă care anunțau Cod Galben în Constanța, după ce Codul Galben trecuse.

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cea mai mare întârziere din acest an a unui tren

mar iun. 21 , 2016
Cei circa 240 de pasageri ai trenului InterRegio 1822 care circula pe ruta Arad-Mangalia au ajuns la destinaţie după aproape 24 de ore, după o întârziere de opt ore, cauzată de buşteni căzuţi pe şine din cauza unei furtuni şi apoi de defectarea locomotivei. Trenul a plecat din Arad duminică […]

V-ar putea interesa și: