Primăria Constanța angajează muncitori

muncitor zugravPrimăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor posturi contractuale vacanțe:

Compartimentul Tehnic, Reparații și Intreținere, Direcția Tehnic Administrativ: 

  • muncitor calificat treapta II – 1 post – 1 an vechime;
  • muncitori calificat treapta III – 2 posturi – 6 luni vechime;
  • muncitor calificat treapta IV – 1 post.

Condiţii: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat sau generale, specializări, perfecționări în domeniul de activitate (electrician, zugrav, instalator).

Proba scrisă se va desfăşura în data de 20.06.2018, ora 10:00, iar interviul la data de 22.06.2018, ora 10:00.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANAF a descins în Portul Constanța

mar mai 29 , 2018
ANAF efectuează mai multe controale la firmele care utilizează platforma Portului Contanța Sud – Agigea pentru operațiuni de import. Conform ANAF, sunt vizate importurile de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse textile, legume-fructe, dulciuri, jucării, obiecte de uz casnic, produse electronice. De asemenea sunt verificate toate operațiunile de import alte contribuabililor neplătitori de […]
port constanta

V-ar putea interesa și: