Primăria Constanța anunță că a construit cinci noi parcări în cartierul Inel II

Primăria Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că pe strada Topolog și pe aleea Topolog din cartierul Inel II au avut loc ample lucrări de reconfigurare a trotuarelor, a locurilor de parcare și de reabilitare a suprafeței carosabile.

Pe sectorul delimitat de strada Ion Luca Caragiale și strada Corbului s-a resistematizat întreaga zonă pietonală și au fost amenajate noi parcări pentru riverani, în zona blocurilor D1, D2, D3, E6, E5, E3, G și G2.

„Cinci parcări au fost construite pe aleea Topolog, pe amplasamentul unor terenuri virane, iar alte trei au fost reabilitate pe strada Topolog.”, spune sursa citată.

S-au montat borduri noi, suprafețe noilor trotuare au fost consolidate prin așternerea unui strat de piatră și au fost montate pavele moderne. La nivelul carosabilului, s-a decopertat asfaltul deteriorat și a fost așternut un nou strat de uzură. La final, au fost aplicate marcaje rutiere.

„Programul de investiții în trama stradală acoperă toate zonele rezidențiale. Se intervine pe străzile și aleile din municipiul Constanța pe care este nevoie de reabilitare și reconfigurare.”, mai spune primăria.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Primăria Constanța anunță că a construit cinci noi parcări în cartierul Inel II

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 33.000 de constănțeni pot circula gratuit cu transportul în comun. De unde se pot ridica permisele

mie dec. 7 , 2022
Permisele de călătorie pentru mijloacele de transport în comun pentru anul viitor vor fi distribuite începând cu data de 08.12.2022, anunță Primăria Constanța. Acestea vor fi trimise prin Poșta Română. Plicurile vor fi primite acasă de către beneficiarii direcți ai programului.   Până în prezent au fost înregistrate 33.431 de […]

V-ar putea interesa și: