Primăria Constanța anunță că a creat 914 de noi locuri de parcare în zonele rezidențiale

Un număr de 261 de locuri de parcare sunt disponibile pentru riverani pe strada Făgetului, în dreptul blocurilor ST3-ST7. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a finalizat lucrările de reamenajare a suprafeței  destinate parcării autovehiculelor. Spațiul urban  a fost optimizat, fiind create 65 de noi locuri de parcare, dintre care 5 sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

„Condițiile de acces rutier au fost îmbunătățite, prin lucrări de frezare și asfaltare a suprafeței carosabile. Echipele Confort Urban au acționat cu utilaje pentru turnarea mixturilor asfaltice în două straturi, binder și uzură. Stratul final de asfalt conferă rezistență căii de rulare.”, se precizează într-un comunicat al primăriei.

După finalizarea lucrărilor de asfaltare, au fost aplicate marcajele rutiere.

Simultan cu reabilitarea parcărilor existente, se construiesc noi locuri de parcare. În zona Dacia, se lucrează la parcarea care va fi dată în folosință pe aleea Magnoliei.

De la începutul anului și până la sfârșitul lunii august, au fost amenajate 914 de noi locuri de parcare în zonele rezidențiale.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.