Primăria Constanța anunță că amenajează noi locuri de parcare

Primăria Constanța a anunțat că noi locuri de parcare vor fi amenajate pe aleea Topolog „pentru a fi create condiții civilizate locuitorilor.”

Patru parcări sunt în curs de amenajare pe aleea Topolog din cartierul Inel ll, în zona blocurilor H9, H7, H6, C2 și F7. Toate cele patru parcări sunt construite pe terenuri neamenajate asupra căror nu s-a intervenit deloc în ultimii 30 de ani. Au fost montate borduri noi, iar terenul a fost stabilizat prin așternerea unui strat de piatră peste care se va turna asfalt destinat traficului pietonal.

În același timp, aleile de acces către scările de bloc și trotuarele au fost recondiționate cu asfalt și au fost înlocuite bordurile. În scurt timp, suprafețele carosabile aflate pe terenurile dintre blocuri vor fi reamenajate și reasfaltate.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lider liberal: „PNL trebuie să iasă de la guvernare dacă se mărește fiscalitatea”

mie aug. 9 , 2023
Vicepreşedintele PNL, Alin Tişe, care este și președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat astăzi că partidul trebuie să iasă de la guvernare dacă nu se țin cont de priorităţile liberale şi măreşte fiscalitatea. Tișe a precizat că este o opinie personală şi nu a discutat acest subiect în partid. De […]

V-ar putea interesa și: