Primăria Constanța anunță că amenajează noi parcări

Primăria Constanța a anunțat, pe 17 octombrie, că o nouă parcare destinată riveranilor este în curs de amenajare pe strada Progresului în locul fostului bazar din Km 4-5.

Echipele Confort Urban au executat lucrări de refacere a suprafețelor pe terenurile eliberate de construcțiile insalubre. S-au  montat borduri noi, suprafețele carosabile au fost stabilizate prin așternerea a două straturi de piatră și au fost consolidate prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură), iar la final s-au  aplicat marcajele rutiere. Toate aleile de acces, treptele și trotuarele din proximitatea parcării sunt refăcute pentru a spori confortul locuitorilor din zonă. A rezultat un număr total de 73 de locuri de parcare față de 21 câte erau în trecut, adică 51 de locuri noi de parcare. Zona va beneficia de noi spații verzi și va fi amplasat mobilier urban nou.

În paralel, au fost demarate lucrările de pregătire a terenului pentru alte trei parcări. Prima este situată pe strada Progresului, în proximitatea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 19, a doua parcare este situată pe strada Matei Millo în cartierul Palas iar a treia în Palazu Mare pe strada Sentinelei.

„Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului.”, a anunțat instituția.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în Palazu Mare pe 17 și 18 octombrie 2023

mar oct. 17 , 2023
RAJA anunță că, în vederea executării lucrărilor de racordare a noii conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă de pe strada Sentinelei, din localitatea Palazu Mare, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei de marți – 17 octombrie 2023, ora 22.00, până miercuri – 18 octombrie 2023, ora 13.00. Astfel, […]

V-ar putea interesa și: