Primăria Constanța anunță că se construiesc trei parcări noi FOTO

Primăria Constanța anunță că se construiesc trei parcări noi, prin SC Confort Urban SRL.

Prima va fi dată în folosință în cartierul Faleză Nord, pe strada Pescarilor. Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările de asfaltare. Ulterior, parcarea va fi marcată și numerotată corespunzător.  

Parcare Strada Pescarilor
Strada Pescarilor

De asemenea, echipele municipalității continuă amenajarea suprafețelor la amplasamentul situat pe strada Tulcei, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța. Noua parcare va avea peste 470 de locuri. Spațiul urban va fi reconfigurat, vor fi create zone dedicate pentru pietoni, zone pentru persoanele cu dizabilități și spații verzi.

Strada Tulcei parcare
Strada Tulcei

Parcarea din Mamaia Nord începe să prindă contur. Se desfășoară lucrări de pregătire a terenului, în etapa premergătoare asfaltării. Au fost montate borduri care vor delimita suprafața parcării iar terenul este stabilizat prin așternerea mai multor straturi de piatră.

Mamaia Nord

Simultan cu reamenajarea terenurilor virane, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL implementează măsuri pentru redistribuirea spațiului urban. Pe strada Prelungirea Liliacului, în zona blocului G3 se lucrează la extinderea suprafeței destinate parcării autovehiculelor.

Strada Prelungirea Liliacului
Strada Prelungirea Liliacului

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un copil este o victimă a unui incendiu la fiecare două săptămâni

Tue Oct 20 , 2020
În ultimii 8 ani, 370 de copii au fost victime ale incendiilor la locuinţe, iar 102 dintre aceştia şi-au pierdut viaţa, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Asta înseamnă că, în medie, un copil este o victimă a incendiului la fiecare două săptămâni, iar la fiecare două luni […]