Primăria Constanța anunță că se depun documentații pentru comercializarea de mărțișoare

martisoarePrimăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința operatorilor economici interesați că, începând cu data de 16.01.2017, la City Park Mall, din Bd. Al. Lăpușneanu nr. 116C – în cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni, se depun documentații pentru comercializare mărțișoare, felicitări și cadouri specifice.

Dosarele vor conține următoarele acte:

– cerere tip;

– certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului;

– actul constitutiv al societății sau actul emis pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN 4789 (corespondent cod CAEN 5262);

– certificat de atestare fiscală eliberat de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța din care să reiasă că nu figurează cu debite restante.

Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în H.C.L. nr. 382/2016 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, pentru anul 2017 – anexa nr. 8, respectiv:

– 200 lei taxa de autorizare pentru desfăşurarea de activităţi temporare;

– 1,50 lei/mp/zi pentru zona A;

– 1,00 lei/mp/zi pentru zona B.

Foto: https://handmadeexperience.files.wordpress.com


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lungoci, RAJDP: ”Există căi de acces către toate localităție”

vin ian. 13 , 2017
Lucian Lungoci, administratorul RAJDP, a anunțat că ”în acest moment există căi de acces către toate localitățile din județul Constanța”. Angajații regiei lucrează însă în continuare pentru lărgirea drumurilor, a precizat acesta. Circulația se desfășoară în condiții de iarnă. Autoritățile vă sfătuiesc să nu plecați la drum fără să aveți […]

V-ar putea interesa și: