Primăria Constanța anunță că se depun documentații pentru comercializarea de mărțișoare

martisoarePrimăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința operatorilor economici interesați că, începând cu data de 16.01.2017, la City Park Mall, din Bd. Al. Lăpușneanu nr. 116C – în cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni, se depun documentații pentru comercializare mărțișoare, felicitări și cadouri specifice.

Dosarele vor conține următoarele acte:

– cerere tip;

– certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului;

– actul constitutiv al societății sau actul emis pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN 4789 (corespondent cod CAEN 5262);

– certificat de atestare fiscală eliberat de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța din care să reiasă că nu figurează cu debite restante.

Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în H.C.L. nr. 382/2016 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, pentru anul 2017 – anexa nr. 8, respectiv:

– 200 lei taxa de autorizare pentru desfăşurarea de activităţi temporare;

– 1,50 lei/mp/zi pentru zona A;

– 1,00 lei/mp/zi pentru zona B.

Foto: https://handmadeexperience.files.wordpress.com

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Lungoci, RAJDP: ”Există căi de acces către toate localităție”

Fri Jan 13 , 2017
Lucian Lungoci, administratorul RAJDP, a anunțat că ”în acest moment există căi de acces către toate localitățile din județul Constanța”. Angajații regiei lucrează însă în continuare pentru lărgirea drumurilor, a precizat acesta. Circulația se desfășoară în condiții de iarnă. Autoritățile vă sfătuiesc să nu plecați la drum fără să aveți […]