Primăria Constanța anunță crearea a 66 de locuri de parcare pe terenuri eliberate de garaje

Primăria Constanța anunță crearea a 66 de locuri de parcare pe terenuri eliberate de garaje

Primăria Constanța a anunțat, miercuri că 66 de noi spații destinate parcării autovehiculelor, dintre care 3 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, au fost construite pe strada Matei Millo, lângă Detașamentul de Pompieri Palas. 

Spațiul urban a fost reconfigurat în 4 zone distincte. Porțiunea carosabilă eliberată de garaje a fost reamenajată prin lucrări de pregătire a suprafețelor și asfaltare. Pentru a crește rezistența căii de rulare, s-au turnat două straturi de asfalt, binder și uzură. Ulterior, au fost aplicate marcajele rutiere.  

În paralel, au fost create zone destinate circulației pietonilor și au fost montate bordurile care delimitează locurile de parcare.  

V-ar putea interesa și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polaris M Holding nu mai poate opera 52 dintr-un total de 389 de platforme supraterane. Sunt prea periculoase pentru angajați FOTO

Wed Jun 29 , 2022
Începând cu data de 1 iulie 2022, Polaris M Holding se regăsește în imposibilitatea de a opera, în condiții de siguranță, un numar de 52 dintr-un total de 389 de platforme supraterane pentru deșeuri menajere, aflate pe raza municipiului Constanța (adică 13,3% din total). Aceste platforme se află într-o stare […]